Tidsprogram

Her er tidsprogrammet for Pinsestævnet / Sjællandsmesterskabet 2018

Lørdag den 19. maj 
Kl. 08:30Ryttermøde
Kl. 08:45Dommermøde
Kl. 09:00T5 udtagelse
Kl. 09:40T2 udtagelse
Kl. 10:10Pause / Banepleje (15 min)
Kl. 10:25T3 udtagelse
Kl. 12:00Frokost / Banepleje (45 min)
Kl. 12:45PP1 Stilpas
Kl. 13:45T1 udtagelse
Kl. 15:05T4 udtagelse
Kl. 15:50T8 udtagelse
Kl. 16:25Pause / Banepleje (15 min)
Kl. 16:40T5 B-finale
Kl. 17:00T3 B-finale
Kl. 17:25Slut
Søndag den 20. maj
Kl. 08:00F2 udtagelse
Kl. 09:05Pause / Banepleje (15 min)
Kl. 09:20V2 udtagelse
Kl. 11:00Frokost / Banepleje (45 min)
Kl. 11:45V1 udtagelse
Kl. 13:30Pause / Banepleje (15 min)
Kl. 13:45F1 udtagelse
Kl. 14:30V3 udtagelse
Kl. 16:00V5 udtagelse
Kl. 16:30Pause / Banepleje (15 min)
Kl. 16:45V2 B-finale
Kl. 17:15T1 B-finale
Kl. 17:45Slut
Kl. 19:00Grillaften
Mandag den 21. maj
Kl. 08:00V3 B-Final
Kl. 08:20T4 A-finale
Kl. 08:50T8 B-Final
Kl. 09:10V1 B-Final
Kl. 09:35F2 A-finale
Kl. 10:15Pause / Banepleje (15 min)
Kl. 10:30T3 A-finale
Kl. 11:00T2 A-finale
Kl. 11:30T1 A-finale
Kl. 12:00Frokost / Banepleje (45 min)
Kl. 12:45P2 Speedpas
Kl. 13:15V3 A-finale
Kl. 13:45V5 A-finale
Kl. 14:15V2 A-finale
Kl. 14:45T5 A-finale
Kl. 15:15T8 A-finale
Kl. 15:45Pause / Banepleje (15 min)
Kl. 16:00F1 A-finale
Kl. 16:45V1 A-finale
Kl. 17:15Slut